Werkt u al veilig?

Veilig werken in de gezondheidszorg.

Kiss of Life

Als u werkzaam bent binnen de gezondheidszorg dan weet u dat veilig werken ontzettend belangrijk is. Natuurlijk in belang van de patiënt, voor het medisch personeel maar ook voor u, als IT manager van uw zorginstelling. Deltics is specialist op het gebied van bedrijf kritische applicaties en heeft samen met Hewlett Packard Enterprise expertise én oplossingen op het gebied van security.

Om de veiligheid ook bij uw collega's onder de aandacht te brengen bieden wij u een Kiss of Life*. Dit is een masker dat ideaal is bij het toepassen van mond-op-mondbeademing. U voorkomt direct contact met bloed, speeksel en huid en dat is wel zo veilig.

Kiss of Life

Veiligheid boven alles

Hoge mate van veiligheid en privacy.

Het is cruciaal dat het netwerk altijd beschikbaar is, geen praktische belemmeringen kent en de hoogste mate van veiligheid garandeert met betrekking tot gewenste toegang, betrouwbaarheid en privacy omtrent patiëntgegevens/dossiers.

WiFi

Draadloos internet toegang voor patiënten en de bezoekers is tegenwoordig steeds meer een eis dan een wens maar kost wel veel tijd als de oplossing niet goed is. Verpleegkundigen kunnen patiëntengegevens direct aan het bed van de patiënt opslaan waardoor patiëntgegevens accurater en sneller beschikbaar zijn.

Patiënten krijgen door WiFi de mogelijkheid hun eigen dossier in te zien. Daarnaast is het mogelijk om patiënt specifieke voorlichtingsvideo's aan te bieden zodat er een goede voorlichting wordt gegeven en je daarmee tevens het verplegend personeel en de arts ontlast.

Het zal niet lang meer duren voordat de patiënt participeert in zijn eigen elektronische dossier met zelf vergaarde gegevens en zorgverleners via de mechanismen van de sociale media actief toegang verleent en buitensluit. Hij interacteert met medische dienstverleners op basis van zijn eigen informatie, keuzes en internet gebruik via een mobiel apparaat vanaf terras of ziekbed.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden die we uw organisatie op het gebied van veiligheid in de gezondheidszorg kunnen bieden? Of wilt u meer weten over Deltics, Aruba Networks en de mogelijkheden daarvan voor uw ziekenhuis of zorginstelling? Neem dan contact met ons op via 074 850 64 50 of info@deltics.nl. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Ook een gratis Kiss of Life*

* zolang de voorraad strekt