Netwerkbeheerder Hengelo

Niet alleen het inrichten van uw servers, werkstations en netwerkapparatuur is van belang, ook goed beheer speelt een belangrijke rol voor uw IT omgeving. Een kleine storing aan uw server kan al hoog in kosten oplopen doordat er daardoor sprake is van verlies van productiviteit of kostbare informatie. Bij Deltics nemen we u deze zorg graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw IT niet stil komt te staan. Bent u op zoek naar een netwerkbeheerder in Hengelo? De specialisten van Deltics zijn u graag van dienst.

Waar houdt een netwerkbeheerder zich mee bezig?

Het beheren van een computernetwerk is lastiger dan gedacht wordt. Op een netwerk zijn meerdere computers aangesloten zodat er goed gecommuniceerd kan worden. Een netwerk verloopt vaak via een LAN (Local Area Network) verbinding, internet of een WAN (Wide Area Network). Dit netwerk is dus de infrastructuur voor servers, kabels, netwerkapparatuur en werkstations. Onze netwerkbeheerder vanuit Hengelo zorgt voor het onderhoud, integratie van de infrastructuur en voldoende capaciteit voor de computers en het installeren van randapparatuur. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw netwerk optimaal werkt en er efficiënt gewerkt kan worden.

Uw netwerkbeheer uitbesteden?

Heeft u last van kleine problemen binnen uw netwerk? Wij bieden hulp door onze netwerkbeheerder in Hengelo voor u in te zetten. Trends op online gebied volgen elkaar sneller op. Het is daarom van belang uw systemen en netwerk up-to-date te houden. Door netwerkbeheer uit te besteden kunt u zich focussen op uw core business. Deltics zorgt ervoor dat uw netwerk helemaal naar behoren functioneert. Wij bieden een verfrissende kijk op IT, nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel. Wilt u weten wat we voor uw IT netwerk kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@deltics.nl of bel ons op 074 850 64 50. Wij helpen graag!