Hippisch Congres, Military Classic Night Fair

02-09-2015

Het is ons een genoegen u en uw partner uit te nodigen voor het Hippisch Congres met als thema ‘Inspiratie’ met aansluitend een feestelijke avond bij de Military Classic Night Fair op donderdag 8 oktober a.s. Een avond waar topsport, business en pleasure gecombineerd worden.

Locatie: Military Boekelo (paardensportevenement, jaarlijks ca. 60.000 bezoekers)
Datum:  Donderdag 8 oktober 2015
Tijdstip: Ontvangst vanaf 16.30 uur, avondvullend
Betreft:  Topsport, Business & Pleasure

Programma:
Onder leiding van spreker/schrijver Daan Quakernaat heten wij u welkom bij het Hippisch Congres, dat om 17.00 uur begint. Wij nemen u mee in de wereld van topsport en zullen u inspireren.

  • Voorzitter van de Military Robert Zandstra vertelt over Duurzaam overleven van een internationaal topsport event.
  • Eventingruiter Tim Lips (deelgenomen aan Olympische Spelen Beijing en Londen en vele andere memorabele internationale wedstrijden, bereidt zich nu voor op 2016 Rio de Janeiro), wil tot de absolute wereldtop behoren. Hij neemt ons mee in zijn voorbereiding naar een wedstrijd, hoe hij dit realiseert en welke kansen er liggen (timlips.nl).
  • Als laatste spreker Daan Quakernaat die op zijn geheel eigen wijze zijn toehoorder laat nadenken over zijn eigen kunnen, zijn ongemakken en zijn dromen. Hij laat zien dat je soms gewoon nog ergens in moet geloven om het te kunnen realiseren. Gecombineerd met energie, zelfspot en een heleboel relativeringsvermogen levert dit een berg inspiratie op.

Aansluitend nodigen wij u van harte uit voor een bijzondere lifestyle-avond:
de Military Classic Night-Fair.

Een sfeervolle happening die u helemaal in de sfeer van de Military brengt. Een avond die geheel in het teken staat van lifestyle, shows, muziek, demonstraties, wine & dine. Een geheel verzorgde avond, waar wij u graag als goede relatie welkom heten. Indien gewenst, bieden wij u graag de gelegenheid om uw partner hier mee naar toe te nemen. Interesse? Aanmelden kan per e-mail marketing@deltics.nl

Met vriendelijke groet,

Marketing Deltics

 

Pagina delen