Uitreiking Apple Watch

29-06-2015

“Compleet verrast en totaal niet verwacht” Aldus Emma van Eldik in haar eerste reactie toen ze het nieuws hoorde over het winnen van de Apple Watch. En dat alleen maar omdat ze haar mening over onze nieuwe website met ons heeft gedeeld. Haar reactie op onze nieuwe website was: “De website is overzichtelijk, alhoewel ik op sommige plekken informatie mis of andere verwachtingen heb. De diverse manieren om contact te leggen is heel positief.” Wij gaan met deze opbouwende kritiek zeker wat doen. En danken verder iedereen die de moeite heeft genomen mee te doen met deze actie en bovenal voor het achterlaten van een reactie. De actie was een groot succes en is daarom ook zeker voor herhaling vatbaar. Ook op de hoogte blijven van het laatste Deltics nieuws? Schrijf u nu in via onze website door op onderstaande link te klikken.

INSCHRIJVEN

Pagina delen