Collega Rob Hassing spreekt wederom op de Nagios World Conference

14-09-2015

SNMP Explained

Rob reist eind september af naar Saint Paul in de Verenigde Staten om als spreker op te treden tijdens de Nagios World Conference. Nagios is een open source monitoring systeem waarmee problemen in ICT-infrastructuren geïdentificeerd en opgelost kunnen worden.

Wij zijn enorm trots op het feit dat Rob voor de tweede keer is geselecteerd om te mogen spreken tijdens deze conferentie. Het getuigt van enorm veel kennis en het vermogen deze kennis met anderen te kunnen delen.

Rob zal in de Verenigde Staten een presentatie geven over Simple Network Management Protocol (SNMP). Tijdens deze presentatie probeert hij voor een zo breed mogelijk publiek het SNMP protocol uit te leggen, zodat het meer toepasbaar wordt. Verder legt Rob uit wat de toepassingsgebieden zijn en waarvoor SNMP allemaal ingezet zou kunnen worden.

Saint Paul, Minnesota

Meer weten over Monitoring, Nagios en wat Deltics voor u kan betekenen? Klik hier

Pagina delen