Deltics heeft een ACCP Professional in huis!

08-02-2016

Onze collega Frank heeft het examen ACCP 6.3, Aruba Certified ClearPass Professional gehaald.

ClearPass Policy Manager van Aruba Networks levert een vendor-onafhankelijk platform voor het realiseren van een flexibele authenticatie oplossing. Het uitgangspunt hierbij is het verlagen van de IT-beheer last door automatisering en tegelijkertijd de inzichtelijkheid en beveiliging voor en op het netwerk te verhogen. Dit wordt bereikt door het combineren van de verschillende benodigde authenticatie oplossingen die vandaag de dag in een modern netwerk aanwezig zijn en verwacht worden.

Wilt u meer weten over wat Aruba ClearPass voor uw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze professionals praten u graag bij over de mogelijkheden van Aruba ClearPass.

Pagina delen