NKI - AVL

24-07-2019

De afgelopen maanden heeft Deltics in nauwe samenwerking met programmamanager Jack van den Hoogen en de medewerkers van de afdeling Informatievoorziening & Automatisering de gehele campus-networking van het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) en het Nederlands Kankerinstituut (NKI) voorzien van de nieuwste Aruba networking  technologie. Door de tomeloze inzet van alle betrokkenen zijn 56 access switches, 6 distributie switches, 4 WLAN controllers en 1194 accesspoints geïnstalleerd. De campus core is gemigreerd naar Aruba’s nieuwste slagschip de 8400 Campus core switch, uiteraard volledig redundant. Deze precisie operatie heeft plaatsgevonden terwijl het ziekenhuis gewoon operationeel is gebleven. Daarnaast zijn nog diverse access switches uitgebreid met extra modules, om in de grotere vraag naar aansluitingen te kunnen voorzien. De access switches zijn recente modellen en uiteraard voorzien van de laatste firmware.

Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis

Door dit project is het AVL, waarvan onderzoeksinstituut NKI een onderdeel is, verzekerd van een hoog beschikbaar en hoog performant wired en wireless netwerk voor nu en in de toekomst. Er is een 100% dekkend wireless netwerk waardoor medewerkersoveral in het ziekenhuis kunnen werken. De snelheid van het wireless netwerk is nu bijna gelijk aan die van een vaste aansluiting. Elke medewerker kan kiezen voor ‘wireless first, wired second’.

Kortom een ultra modern netwerk dat past bij een ultra modern ziekenhuis en onderzoeksinstituut!

 

Pagina delen