Deltics scoort 8.2 in klanttevredenheidsonderzoek

11-09-2019

Wij hebben een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Alle opdrachtgevers zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. Het gemiddelde cijfer die wij voor onze dienstverlening hebben ontvangen is een 8.2.

Van alle deelnemers geeft ruim 95% aan tevreden te zijn over onze dienstverlening. Het meest tevreden zijn onze opdrachtgevers over de kwaliteit van onze dienstverlening en onze flexibiliteit. Wij proberen dan ook altijd mee te denken met onze klanten en in te spelen op individuele wensen en behoeften. Verder geeft bijna 90% van alle deelnemers aan dat wij voldoende onze afspraken na komen, iets wat wij erg belangrijk vinden.

Wij bedanken alle deelnemers van dit onderzoek voor hun waardevolle bijdrage. De resultaten worden goed bekeken en gebruikt om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Om onze dankbaarheid kenbaar te maken is er onder de deelnemers een dubbel Michelin Arrangement verloot, een weekend weg voor 2 personen. Bob Mulders, Manager Corporate Infrastructure & Network Vos Logistics,  heeft het arrangement gewonnen. Namens Deltics wensen wij hem heel veel plezier met deze prijs.

 VOS logistics winnaar Michelin Arrangement

Wij bedanken al onze medewerkers voor dit geweldige resultaat!

Pagina delen