Rivas Zorggroep kiest voor Deltics

04-02-2020

Rivas Zorggroep wil een solide oplossing om de snel toenemende hoeveelheid gegevens op een veilige manier te bewaren. 

De honderden VM`s en een grote hoeveelheid fysieke servers genereren veel data, tel je daar de bewaartermijn van 10-15 jaar bij op dan kom je een aantal PetaBytes dat op een veilige manier bewaard moet worden. Rivas Zorggroep wil het vertrouwen hebben dat de back-ups geslaagd zijn, dat de restores zeker functioneren en vrij zijn van ransomware.

Deltics en Veeam hebben een ontwerp gemaakt voor een multi-datacenter back-up en archivering oplossing met voldoende schaalbaarheid voor de komende 15 jaar. Met technologieën als Sure back-up, Sure Restore  en immutable object storage is er een super veilig en eenvoudig te beheren oplossing bedacht.

Pagina delen