Aruba WiFi 6 certified

16-03-2020

Aruba heeft als eerste en op dit moment van schrijven als enige fabrikant een gecertificeerd WiFi 6 AP-platform.

Dit betekent dat alle 5xx accesspoints gecertificeerd zijn door de WiFi-Alliance.

WiFi 6 Certified

Hiermee kunnen wij garanderen dat met deze accesspoints volledig gebruik gemaakt kan worden van alle nieuwe WiFi 6 features. 

De draadloze access points, de Aruba 510 Series, bieden ondersteuning voor de nieuwste wifi-standaard, en zijn volgens Aruba zelf de eerste die door de WiFi Alliance (WFA) gecertificeerd zijn voor de nieuwe WPA3- en Enhanced Open-beveiligingsstandaarden.

WPA3 geeft nieuwe functies die het beveiliging van het netwerk vereenvoudigen, robuustere authenticatie mogelijk moeten maken en versleuteling krachtiger moeten maken voor markten waarin met zeer gevoelige data wordt gewerkt. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld de overheid en de financiële dienstverlening.

De access points bevatten verder een integratie van Bluetooth 5 met geïntegreerde ZigBee-mogelijkheden. Daarmee is het mogelijk om 74 procent van de IoT-apparaten te ondersteunen. De draadloze technologieën komen samen in één access point, waardoor gebruikers volgens het bedrijf een krachtige, uitgebreide connectiviteit krijgen. Ook is het mogelijk om de kapitaal- en operationele uitgaven te verlagen, omdat een apart ZigBee-netwerk niet nodig is met de Aruba-infrastructuur met ZigBee-integratie.

Pagina delen