Montessori Scholengemeenschap Amsterdam kiest voor Managed Veeam Back-up voor Microsoft 365

10-06-2020

MSA

De Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA) met ruim 4.500 leerlingen en 500 medewerkers kiest voor het professionaliseren van de huidige Veeam Back-up voor een nieuwe Back-up repository on-site. Met een extra kopie van de data op de derde locatie in de Deltics FlexCloud. Hiermee voldoet de MSA aan de nieuwe 3 -2 -1 - 0 regeling, wat inhoudt dat wij drie kopieën van de data opslaan op twee verschillende soorten media waarvan één offsite, de nul staat voor de restores die we testen zodat er nul fouten inzitten. 

De MSA werkt met Microsoft 365 voor haar leerlingen en medewerkers. 

Deltics is een Veeam managed service provider en biedt met de Deltics FlexCloud Protect dienst o.a. de mogelijkheid om de Microsoft 365 data veilig te stellen. Met deze dienst wordt elke 4 uur een back-up gemaakt van de mail, contacten, Sharepoint online, One Drive for Business en Teams.

Met de introductie van versie 4 van deze dienst is het ook mogelijk om de data naar de Deltics S3 object cloud te back-uppen waardoor de MSA ook ervan verzekerd is dat de back-up ransomware vrij is en voor zeer lange termijn bewaard kan worden. 

Meer weten over Microsoft 365 Back-up? 

 

Pagina delen