Eindejaarsactie 2020

11-11-2020

Eindejaarsactie 2020

Deltics wil het jaar samen met u spetterend afsluiten met een eindejaarsactie waarbij prachtige geschenken worden weggegeven.

Wat houdt de actie in?
Voor elke opdracht besteld voor 31 december 2020 met een ordergrootte van 50.000, - euro (excl. BTW) of meer, mag u een geschenk uitzoeken.

Welke producten en/of diensten worden besteld is niet bepalend. Dus mocht u de storage willen uitbreiden, compute willen vergroten, het netwerk willen aanpassen of de beveiliging van uw netwerk willen verbeteren. Alles telt mee.
 
De actie gaat vandaag in en loopt tot en met 31 december 2020.

Dit zijn de te kiezen opties:  
                                                                                                           

Apple iPad 2020 128 GB 

Apple iPad 10.2 128 GB

Apple iPad (2020) 128 GB Wifi Space Gray gebruik je thuis of onderweg voor werk of ontspanning. Op het 10,2 inch Retina scherm kijk je comfortabel naar films en series of voer je FaceTime groepsgesprekken met familie en vrienden. Apps en games draaien soepel dankzij de krachtige en energiezuinige A12 Bionic chip.

Apple Watch series 6

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 is het nieuwste lid van de Apple Watch familie. De Apple smartwatch is beschikbaar in 2 formaten: 40 en 44 millimeter. Nieuw aan Series 6 Apple Watch is de saturatiemeter die het zuurstofgehalte van je bloed meet. Dat is een indicatie van jouw conditie en je stressniveau. Apple Watch Series 6 helpt je dat te verlagen. Je meet jouw slaap dankzij de slaaptracker en ziet precies wanneer je in diepe slaap was. Je verwisselt het bandje van Series 6 zonder moeite. Zo geef jij je horloge een ander uiterlijk.

DJI Mavic Mini More Combo drone 

DJI Mavic Mini More Combo

  • Superscherpe opnamen dankzij 2,7 K video en 12 MP fotofunctie
  • Vlieg tot 3 kilometer hoog en 4 kilometer ver met een maximale snelheid van 46,8 km/u. 
  • Dankzij de “return to home” weet je zeker dat de drone altijd naar je toe komt in geval van storing of (bijna) lege accu. 
  • Extreem lange vliegtijd tot 30(!) minuten op een volle accu. 
  • 3- Assige gimbal voor vloeiende beelden en preventie tegen onscherpe opnamen. 
  • Eenvoudige bediening via smartphone of meegeleverde Flight Controller 
  • Dank- zij het lichte gewicht van 249 gram valt de Mavic Mini niet onder de verscherpte regelgeving (Juli 2020).

Sonos Five Zwart of Wit

Sonos Five

De Sonos Five produceert een krachtig en helder geluid. Je sluit de wifi speaker aan op het stopcontact en verbindt hem via wifi draadloos met andere Sonos speakers in huis. Zo geniet je van een multiroom opstelling, of voeg je de speaker toe aan je home cinema set. Met de Sonos app bedien je alle speakers en pas je eventueel de bassen of middentonen handmatig aan via de equalizer. Als opvolger van de Play:5 is het verschil dat de Sonos Five beschikt over NFC.

 

 

Pagina delen