Over Deltics

Over Deltics

Deltics is de specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Wij bieden professionele oplossingen in IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer.

In 1986 is Betagraphics opgericht en begonnen als aanbieder van turn-key CAD/CAM oplossingen. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid van een CAD/CAM leverancier tot een onderneming die zich richt op het ontwerpen, implementeren, onderhouden en beheren van complete ICT-infrastructuren.

Onze kernwaarden zijn:

  • betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • ontzorgen, van klanten, "noaberschap"
  • vakbekwaam, werknemers met een hoog kennis-en opleidingsniveau
  • nuchter, no-nonsense, pragmatisch en flexibel

Bij Deltics werken circa 60 professionals, ieder gespecialiseerd in eigen vakgebieden om op deze manier klanten maximaal te kunnen dienen. Onze klantenbase bestaat uit bedrijven waar IT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Wij verzorgen de IT-infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties als ROC van Twente, Twence, Gemeente Doetinchem, Saxion Hogescholen en Ziggo. Wij voorzien in innovatieve IT-oplossingen, van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een hoog serviceniveau te bieden met pro-actieve supportdiensten.

Ook benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een IT-professional via info@deltics.nl.