Over Deltics

Over Deltics

Ambitieus, betrokken en ondernemend. Zo ervaren onze klanten Deltics. Iedere dag helpen wij hen met maatschappelijk relevante oplossingen en producten, waarbij de nieuwste technologische ontwikkelingen een grote rol spelen. Zo ondersteunen wij bedrijven en organisaties hun innovaties en (digitale) ambities blijvend waar te maken; niet alleen relevant voor hen, maar soms ook voor een hele regio. Daarom kiest een klant voor ons, zij willen een duurzame garantie dat wij de verbindende factor zijn tussen IT, mensen en groei. Die zekerheid bieden we hen door de ervaring en de oplossingen die we dagelijks inbrengen. Wij leveren state of the art IT oplossingen die innovaties en (digitale) ambities activeren.

Deltics is een organisatie waarbij passie, kwaliteit en de professionaliteit van haar medewerkers voor een belangrijk onderscheidend vermogen zorgen. Wij hebben oog voor de loopbaan van onze experts. Zij krijgen bij ons alle kansen om zich continu te verbeteren. Onze drive voor hoogwaardige IT oplossingen merken onze klanten dagelijks. Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen voor relevante vraagstukken. Van hardware tot software, van netwerk tot applicatiedistributie, van cloud tot on-site server en dataopslag oplossingen. Door onze transparante, nuchtere werkwijze en bewezen kracht creëren wij een langdurige verbinding met onze klanten. Samen gaan we voor de beste performance. We zijn er trots op! 

Ook benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een IT-professional via info@deltics.nl.