Netwerk Consultant Frank van Breugel benoemd als Aruba Partner Ambassador

04-07-2017

Aruba Networks Airheads Community

Het Aruba Partner ‘Ambassador Program’ erkent partner system engineers met een hoog niveau aan Aruba certificeringen en praktische expertise op het vlak van ontwerpen en implementeren van Aruba netwerkoplossingen.

In EMEA zijn 50 partnerambassadeurs van belangrijke Aruba-partners geselecteerd op basis van hun kennis en betrokkenheid bij Aruba. HPE Aruba Networks heeft onze collega Frank van Breugel benoemt tot 1 van de 50 Ambassadeurs in heel EMEA (en één van de drie ambassadeurs in Nederland!) Wij zijn ons bewust van deze uitzonderlijke rol en de daarbij behorende verantwoordelijkheid.

Network Consultant Frank van Breugel

De voordelen van dit programma stellen Deltics in staat om Frank zijn expertise en vertrouwde adviseursrol te versterken en in te zetten bij onze klanten.

Bent u benieuwd wat Deltics voor u kan betekenen op het gebied van 'Networking'? Download de whitepaper 'Hoe krijg ik grip op mijn netwerk'

Ook is het mogelijk om in contact te komen met een adviseur op het gebied van networking door een terugbelverzoek achter te laten. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@deltics.nl of te bellen naar 074 - 850 6450.

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Pagina delen