Partner in IT

Als Platinum partner staat Deltics garant voor een combinatie van expertise, bereikbaarheid en oplossingen op maat.

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, is marktleider op het gebied van wired en wireless netwerkoplossingen en heeft een ruime keuze aan switches, location-based services, controller en controllerless access points. Beheer van de oplossingen is mogelijk zowel in de cloud als on-premise. Aruba heeft de meest geavanceerde en uitgebreide multi-vendor secure Network Access oplossing in de markt.

Als Platinum partner staat Deltics garant voor een combinatie van expertise, bereikbaarheid en oplossingen op maat. De Platinum status is het hoogst haalbare certificeringsniveau. Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is een marktleidende fabrikant van veilige wired en wireless access infrastructuren.

Flexibel

De kracht van Aruba Networks zit in de ontwikkeling van flexibele oplossingen zoals krachtige 802.11ax access points, schaalbare switches met een uitgebreide feature set, fabrikant onafhankelijke Network Access Control, Guest en BYOD toepassingen, geavanceerde management tooling, location based services en indoor way finding.

Deltics is Aruba Solution Provider, Aruba heeft Deltics geautoriseerd om support te mogen verlenen omdat Deltics over de juiste kennis beschikt.

Heeft u een wired, wireless, mobility infrastructuur vraagstuk en is security hierbij voor u van belang? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

Wij helpen u bij het adviseren, implementeren, onderhouden en trainen op de mobility oplossingen van Aruba. Indien gewenst in een volledig managed dienst model.

Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts