ROC van Twente
ROC van Twente heeft Deltics gekozen als partij die de nieuwe storage omgeving en de komende vijf jaar de daarbij behorende diensten voor implementatie en beheer mag leveren.

ROC van Twente vernieuwt opslagomgeving

ROC van Twente

"ROC van Twente heeft Deltics gekozen als partij die de nieuwe storage omgeving en de komende vijf jaar de daarbij behorende diensten voor implementatie en beheer mag leveren." - ROC van Twente

ROC van Twente heeft Deltics gekozen als partij die de nieuwe storage omgeving en de komende vijf jaar de daarbij behorende diensten voor implementatie en beheer mag leveren.

Deltics was een van de partijen die deelnam in de aanbesteding. De vorm van aanbesteding betrof een concurrentie gerichte dialoog waar acht partijen zich op in schreven. Deltics heeft het ROC van Twente de beste oplossing geboden tegen de beste prijs. De prijs-kwaliteitverhouding was prima aldus Arjen van der Berg (Adviseur Facilitaire Zaken, ROC van Twente). Dankzij de concurrentie gerichte dialoog kreeg Deltics de vrijheid zelf te ontwerpen, de architecten van Deltics konden zo hun eigen creativiteit kwijt. En dit heeft er uiteindelijk toe bijgedragen dat Deltics de gunning kreeg, aldus een trotse Rob Bultman (commercieel directeur Deltics).

Deltics levert het ROC van Twente een hoog beschikbaar en centraal opslagplatform op twee geografisch gescheiden locaties. Inclusief implementatie en ondersteuning bij migratie vanaf het huidige platform. Deltics realiseert dit op basis van het HP 3PAR StoreServ platform. Dit platform voorziet in nieuwe IT-behoeften zoals: efficiëntie, flexibiliteit, eenvoud in beheer en uiteindelijk een substantiële kostenbesparing. Het HP 3PAR StoreServ platform past uitstekend bij de door ROC van Twente gevraagde betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

Het is voor het ROC van Twente van essentieel belang dat interne afnemers op de geboden IT functionaliteit kunnen rekenen; dag en nacht. Deltics, een betrouwbare partner. Arjen van der Berg, Adviseur Facilitaire Zaken: “Wij hebben Deltics leren kennen als een betrouwbare partner. Deltics werkt samen met de juiste partners, met A-merken, en heeft verstand van zaken. Deltics heeft laten zien volledig op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de markt. Wij zijn dan ook blij dat we de komende vijf jaar weer van de dienstverlening van Deltics gebruik kunnen maken.”

ROC van Twente is dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente. Ruim 1800 medewerkers verzorgen beroepsopleidingen, trainingen en cursussen voor bijna 25.000 studenten en cursisten. Op vijf hoofdlocaties in Almelo, Hengelo en Enschede, 'in-company' bij bedrijven en instellingen en op talloze kleinere onderwijslocaties in heel Twente.

Pagina delen

Bekijk ook de volgende klantcases