Logo Deltics
Logo HPE aruba networking

Wapen uw organisatie met krachtige cybersecurity

Virtuele bedreigingen vormen voor steeds meer bedrijven een risico. Om downtime, ransomware en dataverlies als gevolg van een cyberaanval te vermijden, leveren wij robuuste cybersecurity-oplossingen.

Deltics, experts in cybersecurity, organiseerde in november 2023 de vierde editie van het Deltics Security event. Het event staat ieder jaar volledig in het teken van cybersecurity en ontvangt talloze gerenommeerde gastsprekers die hun inzichten en kennis met de sector delen. Benieuwd naar het event?

Benieuwd naar het event?

Bekijk de hoogtepunten van de afgelopen editie in de aftermovie.

Bekijk de aftermovie

Uw organistatie beschermen tegen cyber-aanvallen?

Deltics ziet de bescherming van uw organisatie als een topprioriteit. Het Deltics Security Portfolio is een uitgebreid gamma van geavanceerde cybersecurity-oplossingen die speciaal zijn ontworpen om uw bedrijf maximaal te wapenen tegen de alsmaar groter wordende cyberdreigingen.

Het security portfolio van Deltics omvat:

Security Operations Center

Bij ons SOC staat veiligheid voorop. Wij zijn een toegewijd team van cybersecurity-experts die constant waakzaam zijn om onze klanten te beschermen tegen de toenemende dreigingen van vandaag. Met geavanceerde technologieën, voortdurende monitoring en een diepgaand begrip van het cyberdreigingslandschap, bieden we gemoedsrust aan organisaties van elke omvang.

Deltics geeft de tracks vorm met de bouwblokken zoals zichtbaar in de SOC visibilty Triad van Gartner.

De UEBA track

In deze track staat UEBA centraal en wordt dit gebruikt in de kern van Security Operations. Deze track betreft de oplossing Exabeam en kan worden ingezet in elke ICT voorziening. Deze track wordt altijd aangeraden in geval van een (grote) on-premise omgeving of waar de te beschermen belangen hoog zijn. Ook wanneer de use-case ‘kwaadwillende medewerker’ dient te worden uitgevoerd, is de UEBA track de oplossing.

De XDR track

In de XDR track staat het XDR platform centraal. Het betreft hier de oplossing van SentinelOne. Deze track raden wij aan bij kleinere organisaties met beperkte budgetten of organisaties die nagenoeg geen on-premise omgeving bezitten.

Autonomous Penetration Testing (APTaaS)

Vind exploiteerbare kwetsbaarheden en blijf secure! Met de Deltics Autonomous Penetration Testing (APTaaS) bieden wij organisaties dé nieuwste ontwikkeling op het gebied van penetratietests, kortweg pentesten. APTaaS maakt het mogelijk om periodiek en op elk gewenst moment direct inzicht in actuele kwetsbaarheden te verkrijgen. Een heel verschil in vergelijk met de normaal gebruikte conventionele pentests.

Wat is een kwetsbaarheidsscan?

Een kwetsbaarheidsscan is GEEN pentest. Het verschil is dat een kwetsbaarheidsscan potentiële kwetsbaarheden weergeeft. Echter, niet elke kwetsbaarheid heeft een significante waarde voor een hacker. Een autonome penetration test gaat net als een hacker te werk, en gaat dus ook kijken of deze kwetsbaarheden een significante waarde hebben.

Cyber Threat Intelligence

In de voortdurend evoluerende digitale wereld is het beveiligen van uw organisatie tegen cyberdreigingen van vitaal belang. Cyber Threat Intelligence (CTI) is een krachtige tool die organisaties helpt om proactief te zijn in het identificeren, begrijpen en reageren op cyberdreigingen voordat ze schadelijke gevolgen kunnen hebben. Het Dark Web is een afgeschermd deel van het internet dat niet toegankelijk is via conventionele zoekmachines. Het staat bekend als een broeinest voor illegale activiteiten, zoals de verkoop van gestolen gegevens, malware, ransomware en andere kwaadaardige diensten.

De risico’s van het dark web omvatten:

  • Datalekken: Gestolen gegevens van gehackte bedrijven worden vaak op het dark web te koop aangeboden, wat kan leiden tot identiteitsdiefstal en financiële verliezen voor individuen en organisaties.
  • Cyberaanvallen: Hackers kunnen op het dark web tools en diensten kopen om gerichte aanvallen uit te voeren op specifieke doelwitten, waaronder Distributed Denial of Service (DDoS)-aanvallen en phishing-campagnes.
  • Malware-distributie: Het dark web dient als een marktplaats voor de verkoop van malware, waardoor cybercriminelen eenvoudig kwaadaardige software kunnen verspreiden.
Voordelen van Cyber Threat Intelligence (CTI):
  • Vroegtijdige dreigingsdetectie
  • Inzicht in het dreigingslandschap
  • Proactieve risicobeheersing
Meer weten over de cybersecurity-oplossingen van Deltics?

Onze experts helpen je graag verder.

Neem contact op
vliegtuig symbooltje
Stroombaan 16, 1181 VX Amstelveen. Nederland +31 202450000
© Copyright 2024 Hewlett Packard Enterprise Development LP
Logo Deltics