Storage oplossingen

Na verloop van tijd stapelt data zich in grote hoeveelheden op. Dit dient opgeslagen en beheerd te worden en moet daarnaast ook makkelijk toegankelijk te zijn. Vaak wordt deze data nog dagelijks gebruikt. Deltics biedt diverse storage oplossingen. Storage verwijst naar de plek waar we data opslaan. In veel gevallen gebeurt dit op een extern apparaat. Het is voor u als organisatie belangrijk om na te denken over de toename van data. Wat betekent deze groei voor uw organisatie? Deltic helpt u graag deze vraag te beantwoorden en uw data optimaal op te slaan.

Soorten dataopslag

Al vele jaren adviseren wij organisaties op het gebied van data opslag. Dit geldt voor alle data; van bedrijfskritische en actieve data tot archiveringsdata. De juiste storage oplossing helpt bij kostenreductie binnen de IT-infrastructuur. Wij weten als geen ander dat ieder stuk data anders is. Wij onderscheiden daarom drie typen data opslag:

  • High performance data
  • Bulk data
  • Back-up en archief data

Het spreekt voor zich dat voor verschillende doeleinden, verschillende storage oplossingen kunnen worden ingezet. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor het juiste type data, maken we gebruik van uiteenlopende technieken. Denk aan volledige SSD appliance’s en bulk storage.

De beste IT oplossingen

Deltics is een specialist op IT gebied. Dankzij jarenlange ervaring en een hoogstaand kennisniveau zijn we in staat u de beste IT oplossingen te bieden. Wij creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds- of beheerprojecten. Ons doel is om IT infrastructuur soepel te laten draaien. Wilt u meer weten over onze storage oplossingen of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust, we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.