Storage solutions

Data stapelt zich in de loop der jaren op in grote hoeveelheden. Deze data moet worden opgeslagen, beheerd en dient gemakkelijk toegankelijk te zijn, omdat het data is die vaak nog dagelijks gebruikt wordt. Belangrijke factoren waar rekening mee gehouden dienen te worden zijn de wet ‘gegevensbescherming- en opslag’. Een goede back-up met datarevisie is dus nodig. Bij Deltics bent u aan het juiste adres voor diverse storage solutions. De term storage verwijst naar de plek waar de data opgeslagen wordt. Dit gebeurt meestal op een extern apparaat. Nu vraagt u zich wellicht af waarom investeren in storage solutions noodzakelijk is. Het kan voorkomen dat er zich problemen voordoen en er een reservekopie van kritieke data nodig is. Uiteraard heeft storage niet alleen te maken met een reservekopie. Een storage server speelt ook een belangrijke rol in een omgeving waar meerdere gebruikers hetzelfde datanetwerk delen.

Deltics biedt drie soorten dataopslag

Al jarenlang adviseren wij organisaties op het gebied van data opslag. Wij hebben ons hiermee op de markt bewezen. Deltics helpt u graag om uw data optimaal op te slaan en te beheren. Dit geldt zowel voor bedrijfskritische, actieve data en archiveringsdata. Wist u dat het juiste storage systeem kan helpen bij kostenreductie binnen de IT-infrastructuur? Wij denken graag met u mee om de juiste data oplossing in te zetten voor de juiste doeleinden. Ieder stukje data is anders, Deltics onderscheidt daarom verschillende typen data opslag:

  • High performance data
  • Bulk data
  • Back-up en archief data

Deltics maakt gebruik van de meest uiteenlopende technieken, zoals volledige SSD appliance’s, een combinatie met traditioneel schrijven of bulk storage. We houden hierbij altijd rekening met de gewenste performance.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Om bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen is het van belang dat data overal en op elk apparaat beschikbaar is. Ook is het belangrijk dat data niet verloren gaat door menselijke fouten of calamiteiten. Een back-up van uw data is dus zeker aan te raden. Deltics biedt betrouwbare storage solutions. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op storage gebied? Neem contact met ons op.