Security event

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Ransomware

Flash array integratie met gebruik van de universal storage API van Veeam.

Veeam® en Pure Storage werken samen om de beschikbaarheid en prestaties van applicaties aan te jagen. FlashArray is met Veeams UniversalStorage API geïntegreerd om naadloos snapshot-management te bieden. Daarbij is FlashBlade gevalideerd als opslagtarget voor Veeam, wat een snelle recovery mogelijk maakt.

Pure Storage is een Elite Partner binnen het TechnologyAlliance Program van Veeam. Er bestaat een goede afstemming op verschillende niveaus van beide bedrijven en een nauwe samenwerking op het gebied van engineering-, sales- en marketingactiviteiten. Pure Storage en Veeam hebben ook veel gezamenlijke partners binnen het kanaal, wat u de flexibiliteit geeft met de partners van uw keuze te werken in de wetenschap dat zij door onze samenwerking aan alle kanten ondersteund worden.

Meer weten over de samenwerking tussen Veeam en PureStorage?

Overzicht van oplossingen:

  • Veeam Snapshot integratie voor FlashArray: Pure StorageFlashArray ondersteunt snapshot-integratie met het Veeam Hyper-AvailabilityPlatform, en biedt hoogstaande back-up-prestaties, meer snelle recoveries en eenvoudige toegang tot kopieën van productiedata voor het testen van ontwikkeling en compliance. Pure Storage snapshot ondersteuning vereist een gratis plug-in voor Veeam Backup & Replication™.
  • Bescherming tegen ransomware met Pure & Veeam: met best practice-oplossingen van Pure Storage en Veeam kunnen organisaties snel herstellen van ransomware-aanvallen en tegelijkertijd databeschikbaarheid van topklasse bieden voor dagelijkse activiteiten.
  • Veeam Rapid Restore met FlashBlade: Veeam ondersteunt FlashBlade als eenall-flash Veeam Ready Repository. Dit is een architectuur optie die data hersteltijden drastisch omlaag brengt voor grotere data-sets en kritische toepassingen, vaak van dagen naar minuten.
  • Hyper Available FlashStack: VirtualData Center FlashStack™ Mini bevat compute-, netwerk- en Pure Storageflash-storage, in combinatie met Veeam databeschikbaarheidssoftware, voor het veilig gebruiken van 500 tot 1200 VMware vSphere® virtuele machines met minder dan 1 ms response-tijd voor de meest veeleisende applicaties.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.