Certificering

Uw informatie veilig en betrouwbaar opslaan en verwerken kunt u met een gerust hart aan Deltics overlaten. Wij bieden u zekerheid.

NEN 7510

Deltics is NEN 7510 gecertificeerd waardoor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie in de zorgsector kan worden gegarandeerd.

ISO 27001

ISO 27001 omvat de Code voor Informatiebeveiliging. Dat is een van de meest strikte normen op het gebied van informatiebeveiliging, een norm die ook door de Nederlandsche Bank wordt opgelegd aan financiële instellingen zoals banken en verzekeraars. Elk jaar zal Deltics op alle punten binnen de normering opnieuw worden geaudit. Het betekent dat Deltics in een continu proces de naleving van de genomen maatregelen moet bewaken. “Het houdt onze organisatie scherp,” zegt Robert Elferink, Security Officer van Deltics.

“Voor klanten geeft het de zekerheid dat hun data ook in de toekomst veilig is ondergebracht. Die garantie geven we overigens niet alleen via een juiste inrichting van onze informatiebeveiliging, maar ook via de aandacht voor ons organisatiebeleid, de organisatieprocessen, en ons personeel,” zegt Rob Bultman, Commercieel Directeur van Deltics.