Actueel

Beveilig uw IT-omgeving met disaster recovery

Publicatiedatum:
26/3/2024
Moderne bedrijven worden steeds kwetsbaarder voor virtuele bedreigingen van buitenaf. Cybercriminelen zijn getraind om uw IT gericht aan te vallen met ransomware, maar ook uw eigen interne databeveiliging vormt soms grote risico’s. Met datalekken, gegevensverlies, downtime, torenhoge kosten, … als gevolg. Binnen een toekomstgericht beleid is het dan ook cruciaal om uw organisatie te wapenen met een sterke IT-infrastructuur die op álles voorbereid is.
Demian Jensen

Met strategische Disaster Recovery, back-upoplossingen en dataverliespreventie beschermt u uw IT-infrastructuur optimaal tegen dreiging van buitenaf en wordt uptime meteen gegarandeerd na een aanval. Deltics heeft oplossingen voor databescherming, disaster recovery, back-up en herstel op maat van uw organisatie.  

  1. Belang van disaster recovery voor bedrijfscontinuïteit

    Een doordachte disaster recovery-oplossing implementeren is al lang geen overbodige luxe meer. Disaster recovery zorgt ervoor dat uw organisatie zo snel mogelijk weer up and running is na onvoorziene downtime. Disaster Recovery garandeert namelijk een snelle opstart en korte hersteltijd van uw data en systemen, zodat de schade voor uw bedrijf beperkt blijft en business continuity verzekerd wordt.
  2. Vermijd downtime

    Organisaties zijn afhankelijk van een krachtige IT-omgeving om de grote hoeveelheid data op te slaan en een veilig netwerk te garanderen. Downtime omwille van dreigingen of een slecht werkende netwerkinfrastructuur kan vermeden worden met een betrouwbaar netwerksysteem en de oplossingen van Deltics. Onze experts analyseren uw organisatie grondig en stellen een plan op dat past binnen een future-proof bedrijf.
  3. Dataverliespreventie en back-up-as-a-service

    Bescherm gevoelige bedrijfsinformatie en data door maximaal in te zetten op dataverliespreventie. Met een veilig en betrouwbaar netwerk kom je al een heel eind, maar ook het implementeren van een strategisch back-upbeleid is cruciaal. Back-up-as-a-Service (BaaS) is een flexibele manier om al uw waardevolle gegevens te beschermen en te behouden. Hierdoor wordt gegevensverlies door menselijke fouten, hardware-storingen of cyberaanvallen geminimaliseerd. Met Back-up-as-a-service van Deltics worden automatische en veilige back-ups gemaakt in de cloud zodat er altijd een kopie is die in no time hersteld kan worden indien nodig. Bovendien bevindt de cloud zich veilig in Nederland om maximale bescherming te garanderen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van disaster recovery of back-up-as-a-service voor uw organisatie? Onze experts helpen u graag verder.

Bel ons of stuur gerust een mail.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.