Actueel

Maak kennis met Wouter

Publicatiedatum:
24/1/2024
In de dynamische wereld van gezondheidszorg is technologie niet langer een luxe, maar een essentieel hulpmiddel om hoogwaardige zorg te waarborgen. Ziekenhuizen en zorginstellingen zijn echter primair gericht op zorg verlenen, terwijl IT als aanvullende verantwoordelijkheid wordt beschouwd. Daarom stellen we je graag voor aan Wouter, uw nieuwe virtuele collega die uw IT-zorgen wegneemt, zodat u zich kunt focussen op de kerntaken van uw organisatie.
Kim Freriksen - van den Burg

De uitdagingen in de zorgsector
De zorgsector ondergaat grote veranderingen. Nieuwe evoluties zoals vergrijzing, oplopende zorgkosten en het tekort aan zorgmedewerkers dwingen ons om op korte termijn nieuwe oplossingen te zoeken. Nieuwe technologieën kunnen de zorg ontlasten, maar het effectief beheren van IT vereist specifieke kennis en ervaring, en die middelen hebben zorgorganisaties niet altijd in huis.

Ik ben iris®
U kent misschien al ik ben iris®. Ik ben iris® monitort mens, middel en medische apparatuur. Zo hoeft de zorg geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar medische apparatuur en hulpmiddelen. Met behulp van kleine sensoren ziet u op een app de exacte locatie van uw apparatuur. Alles is te monitoren en te traceren. Zo besparen uw collega’s tijd, frustratie en geld, waardoor er meer tijd overblijft voor de patiënt.

Maak kennis met Wouter
Iris heeft er een gloednieuwe collega bij, namelijk Wouter. Wouter helpt organisaties bij alles wat om IT-infrastructuur gaat. Op het gebied van deze infrastructuur is de zorgsector op zoek naar enkele specifieke zaken:

Voorspelbaarheid
Zorgorganisaties willen weten wat ze kunnen verwachten op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en onderhoud. Zo kunnen ze zich richten op hun kerntaken zonder onverwachte onderbrekingen én kunnen ze resources en budgetten efficiënt plannen.

Zekerheid op security niveau
Zorgorganisaties krijgen te maken met gevoelige patiëntendata en zoeken daarom naar IT-oplossingen die een betrouwbare beveiliging bieden. Dit omvat maatregelen zoals geavanceerde firewalls, versleuteling en toegangscontrole.

Transparantie in prijzen
Zorgorganisaties streven naar volledig inzicht in de kosten van hun IT-diensten. Een transparant prijsmodel stelt ziekenhuizen en zorginstellingen in staat om realistische budgetten op te stellen en onverwachte uitgaven te vermijden.

Daar komt Wouter in beeld. Wouter stroomlijnt de dagdagelijkse operaties van organisaties. Hij neemt dagelijkse beheertaken en in sommige gevallen ook regietaken over. Geen zorgen meer over updates, back-ups of security. Met Wouter is uw IT-infrastructuur in goede handen. De rol van uw nieuwe collega:

  • Tijd besparen: Wouter neemt operationele IT-taken over zodat u zich kunt focussen op de kerntaken en innovatie.
  • Frustratie wegnemen: U hoeft zich niet langer bezighouden met de dagelijkse beslommeringen, wat frustratie bij zorgmedewerkers wegneemt.
  • Ontzorgen: Met Wouter krijgt u duidelijkheid over uw verwachtingen. Hij houdt uw kosten onder controle en waarborgt flexibiliteit in uw infrastructuur.

Samen kunnen we de zorg veranderen
Wilt u ook voorbereid zijn op de zorg van morgen? Vul het formulier in en onze accountmanagers nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.