Actueel

Wees cybercriminalteit te slim af met Deltics

Publicatiedatum:
12/3/2024
Cybercriminaliteit bestrijden is één van de grootste uitdagingen voor bedrijven. Naast het implementeren van IT-oplossingen om uw organisatie meteen weer up and running te krijgen na een cyberaanval, wordt het ook aangeraden om de beveiliging van uw IT-infrastructuur te versterken.
Kim Freriksen

Bij Deltics zien we de bescherming van uw organisatie als een topprioriteit. Daarom hebben we het Deltics Security Portfolio ontwikkeld, een uitgebreid gamma van geavanceerde cybersecurity-oplossingen die speciaal zijn ontworpen om uw bedrijf maximaal te wapenen tegen de alsmaar groter wordende virtuele bedreigingen.

Het security portfolio omvat:

 • Security Operations Center
 • Autonomous Penetration Testing
 • Cyber Threat Intelligence
 1. Security Operations Center
  Binnen het Security Operations Center (SOC) van Deltics staat veiligheid altijd voorop. Dagelijks werkt er een toegewijd team van cybersecurity-experts om uw organisatie optimaal te beschermen tegen dreigingen van buitenaf. Hiervoor gebruiken ze geavanceerde technologieën en real-life monitoring. Bovendien heeft het SOC uitgebreide kennis van de actuele trends binnen cyberdreiging en geven ze steeds proactief advies op maat van uw organisatie.
 2. Autonomous Penetration Testing
  Autonomous Penetration Testing (APTaaS) biedt organisaties dé nieuwste ontwikkeling op het gebied van penetratietests (pentesten).  APTaaS maakt het mogelijk om systematisch en op elk gewenst moment inzicht te krijgen in de actuele kwetsbaarheden binnen uw cybersecurity.

  Autonome pentesten gaan veel verder dan traditionele kwetsbaarheidsscans omdat ze net als een hacker te werk gaan. Op die manier worden potentiële kwetsbaarheden en risico’s niet alleen gedetecteerd, maar wordt meteen ook geanalyseerd of ze wel een significante waarde hebben voor hackers. Hierdoor kunt u met behulp van onze experts gerichte actie ondernemen en strategische aanpassingen maken binnen uw IT-beleid.
 3. Cyber Threat Intelligence
  Cyber Threat Intelligence (CTI) is een krachtige tool die organisaties helpt om de real-time monitoring van cyberdreiging op te nemen in het IT-beleid. De oplossing identificeert en analyseert bedreigingen van buitenaf en reageert nog voor ze schade kunnen aanrichten.

Ontdek de voordelen van Cyber Threat Intelligence voor uw organisatie (CTI):

 • Vroegtijdige dreigingsdetectie
 • Inzicht in het dreigingslandschap
 • Proactieve risicobeheersing

Meer weten over de mogelijkheden van Deltics Security Portfolio binnen het IT-beleid van uw organisatie?

Wilt u uw organisatie optimaal beschermen tegen cyberdreigingen? Neem contact op en plan vrijblijvend een gesprek in met onze cybersecurity-experts.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.