Educatie

Een optimale les- en leeromgeving voor uw onderwijsinstelling?
Met de hulp van Deltics biedt u docenten en studenten een veilig, snel en betrouwbaar netwerk.

De IT-wereld verandert razendsnel, ook in het hoger onderwijs. Denk maar aan applicaties die zich meer en meer in de cloud bevinden, studenten die veel verschillende apparaten gebruiken en IoT die wordt ingezet om onderzoeksprojecten te ondersteunen. Uw netwerk is hierbij de verbindende factor: het maakt uw onderwijsinstelling sneller en draagt bij tot een optimale leeromgeving.


"Kent u alle uitdagingen voor uw netwerkomgeving in het hoger onderwijs? Wij pakken ze samen met u aan."

Toch zijn juist universiteiten en hogescholen extra kwetsbaar voor aanvallen omdat ze grote aantallen studenten, docenten en gasten toegang tot hun netwerk geven. Bovendien worstelen instellingen voor hoger onderwijs voortdurend om bij te blijven, waardoor netwerkbeveiliging soms naar de achtergrond dreigt te verdwijnen met alle risico’s van dien.

Betrouwbare netwerkoplossingen

Deltics biedt snelle en betrouwbare netwerkoplossingen voor het hoger onderwijs. Wij zorgen ervoor dat uw apps perfect werken voor een optimale les- en leerervaring en dat uw draadloze netwerk altijd een stabiele en veilige verbinding biedt. Ook in de meest uitdagende omgevingen zoals studentenkamers, campussen en sporthallen.

Tijd voor een update of upgrade van uw netwerk?

Vraag om advies aan een Deltics expert.

Infographic

Met de hulp van Deltics biedt u docenten en studenten een veilig, snel en betrouwbaar netwerk. Bent u al klaar voor de toekomst?