Industrie

Uw netwerk als verbindende factor, veilig & altijd beschikbaar
Uw netwerk maakt uw organisatie efficiënter en zorgt ervoor dat uw processen. De 5 uitdagingen in de industrie.

De technologische ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op in de industrie. De behoefte aan bandbreedte, snelheid, continuïteit en beveiliging was nog nooit zo groot. Daarbij vormt uw netwerk de verbindende factor: het maakt uw organisatie efficiënter en zorgt ervoor dat uw processen, van productie tot voorraadbeheer, altijd volop in bedrijf zijn.


"Kent u alle uitdagingen voor uw netwerkomgeving in de industrie? Wij pakken ze samen met u aan."

Maar als de netwerktechnologie in uw bedrijf niet optimaal functioneert, remt dat uw organisatie af in plaats van die sneller te maken. De kleinste netwerkonderbreking kan onder andere problemen opleveren voor track-and-tracetechnologie. Ook zijn uw data kwetsbaarder dan ooit met de toename aan IoT-apparaten. U wilt toch niet dat uw intellectueel eigendom in verkeerde handen valt? Bovendien kan de uitval van een van uw productieprocessen enorme gevolgen hebben voor uw reputatie en financiën.

Betrouwbare netwerkoplossingen

Deltics adviseert, bouwt en beheert uw netwerk zodat uw productieprocessen altijd operationeel en volledig veilig zijn. Ook voor de beschikbaarheid en continuïteit van uw systemen kunt u op ons vertrouwen. U weet op elk moment van de dag wie met welk device, waar en wanneer toegang heeft tot uw netwerkomgeving.

Tijd voor een update of upgrade van uw netwerk?

Vraag om advies aan een Deltics expert.

Infographic

Met onze hulp houdt u overzicht en controle over uw netwerk. Bent u al klaar voor de toekomst?