IT oplossingen Almelo

Zet de IT oplossingen van Deltics in om te voorkomen dat uw IT stil komt te staan. Wij zijn uw specialist in IT. Wij verzorgen preventief onderhoud aan computersystemen. Deltics is, dankzij jarenlange ervaring en expertise, in staat u te voorzien van de beste IT oplossingen. Denkt u erover om uw IT uit te besteden? Deltics neemt u dit werk graag uit handen. Onze dienstverlening stemmen we altijd af op de wensen van onze klanten, deze stellen wij centraal. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van IT oplossingen in Almelo? Laat ons er meer over vertellen.

De IT oplossingen

Wat verzorgen wij allemaal? Voor vrijwel alles op het gebied van IT kunt u bij ons aankloppen. Denk aan IT-ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer. Er zijn zo’n 60 experts werkzaam binnen ons bedrijf. Wij zijn u graag van dienst bij de volgende IT oplossingen:

  • Advies en Consultancy
  • IT infrastructuur
  • FlexCloud
  • Beheer & Support

Goede IT-infrastructuur begint bij een uitstekend ontwerp. Dit lijkt voor de hand liggend, maar bij Deltics gaan we verder. Het ontwerp alleen is niet voldoende. Het dient compleet aan te sluiten op uw wensen. Onze IT-consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Onafhankelijk advies of een second opinion nodig? Deltics is er voor u! Wij begrijpen dat de IT infrastructuur het fundament is van uw complete automatiseringsorganisatie. Precies om deze reden besteden we veel aandacht aan infrastructuur en alle ontwikkelingen op dit gebied. Wist u dat we beschikken over onze eigen cloud? Deltics FlexCloud is een hoogwaardig platform waarin diensten afgenomen kunnen worden. We leveren uiteraard ook beheer en supportdiensten. Bent u benieuwd welke IT oplossingen in Almelo voor u uitkomst bieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!