IT-dienstverlening Hengelo

IT-dienstverlening
in Hengelo.

Als u op zoek bent naar een bedrijf in de IT-dienstverlening in Hengelo – gelegen in Twente, Overijssel – dan schakelt u onze specialisten in. Deltics is een echt hoogvlieger binnen de IT en realiseert voor allerlei bedrijven binnen diverse branches geschikte IT-oplossingen op het gebied van beveiliging, clouddiensten en dataopslag. Met een nuchtere en pragmatische inslag die typisch is voor Twente voeren onze specialisten in Hengelo, in Overijssel, verschillende diensten op het gebied van IT-dienstverlening uit. Daarnaast adviseren en ondersteunen ze u ook na afloop van de installatie van uw IT-omgeving, zodat uw systeem altijd optimaal blijft werken.

Een up-to-date-systeem door IT-dienstverlening van onze specialisten in Hengelo

Onze specialisten binnen de IT-dienstverlening in Hengelo in Twente, Overijssel, beschikken over de meest recente kennis en kunde op het gebied van IT-oplossingen. Met jarenlange ervaring binnen allerlei branches weten we voor ieder bedrijf in elke sector een geschikte oplossing te vinden. Zo ontwikkelen we clouddiensten voor een veilig een opslag van uw gegevens of creëren we software die naadloos op uw systeem aansluit. U profiteert bij ons daarom altijd van maatwerk, aangezien de specialisten oplossingen vinden die passen bij úw systeem. Zo kunt u er onder andere terecht voor:

·        Het vermijden van downtime

·        Applicatiedistributie

·        Het ontwikkelen EPDR-systeem

·        EPD-integratie

Als u voor Deltics, gevestigd in Twente, Overijssel, kiest voor uw IT-oplossingen, maakt u gebruik van de servicedesk die 24/7 bereikbaar is. Zo geniet u altijd van technische service en kunnen eventuele problemen snel opgelost kunnen worden.

Bel ons op en ontdek de mogelijkheden voor de IT-omgeving van uw bedrijf

Heeft u interesse in de uitgebreide service van ons bedrijf in Hengelo, gevestigd in Twente, Overijssel, op het gebied van IT-dienstverlening? U neemt dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. U bereikt ons door te bellen naar 074 - 850 6450, een e-mail testuren naar info@deltics.nl of door ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag om een optimale IT-omgeving te realiseren!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.