EPD-integratie

EPD-integratie

Met een succesvolle EPD-integratie binnen uw zorginstelling zorgt u voor een optimale uitwisseling en overdracht van patiëntgegevens. Bij Deltics ontwerpen en installeren we een succesvol EPD-systeem, zodat u nog sneller uw patiëntgegevens op kunt vragen, delen en uitwisselen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om overleg te plegen over patiënten met collega’s en zorgt u voor een soepelere patiëntoverdracht. Ontdek de kansen van EPD-integratie voor uw zorgsysteem en breng uw organisatie een stap vooruit!

Een efficiëntere dataopslag en -overdacht voor uw zorginstelling met EPD-integratie

EPD-integratie zorgt voor een efficiëntere dataopslag en overdracht van uw patiëntgegevens. Het is daarbij van groot belang dat deze gegevens veilig opgeslagen zijn en in een goede netwerkinfrastructuur verwerkt zijn. Bij Deltics – gevestigd in Hengelo - helpen we u in EPD-integratie voor uw bedrijf. Als IT-specialist voerden we al diverse succesvolle projecten en diensten uit voor de zorgsector en begrijpen we als geen ander het belang van een waterdicht EPD-systeem. We helpen u in het ontwerpen van een IT-omgeving die past bij uw werkzaamheden en zorgen voor een oplossing op maat.

Bespreek de aanvraag voor uw zorginstelling met onze specialisten

Wilt u meer weten over onze service op het gebied van EPD-integratie? Of heeft u interesse in onze andere werkzaamheden als IT-dienstverleningsbedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten om uw aanvraag te bespreken. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken via 074 - 850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.