Netwerk

Het netwerk binnen een organisatie is een cruciaal onderdeel van de IT-omgeving en vormt de spil tussen alle IT-systemen.

Wij zorgen ervoor dat uw netwerk betrouwbaar, veilig altijd beschikbaar is. Met de komst van steeds meer technologieën die afhankelijk zijn van het netwerk groeit ook de vraag naar meer bandbreedte. Ook integratie van het draadloze netwerk (WiFi) in het netwerk kan uitdagingen opleveren. Deltics kan in al deze zaken advies, ondersteuning en implementatie leveren.

1. WAN

Deltics kan naast het kantoornetwerk ook voorzien in WAN-connectiviteit die kantoren, datacenters of andere gebouwen met elkaar kan verbinden door middel van darkfibers (i.c.m. WDM) en/of andere beheerde (gerouteerde) verbindingen zodat uw IT-infrastructuur/netwerk beschikbaar is op verschillende locaties.

Lees Meer Button naar WAN pagina

2. WiFi

Om een dekkend WiFi-netwerk te kunnen realiseren, adviseert Deltics om een meting uit te voeren. De primaire doelstelling hierbij is om, vooraf aan de implementatie, advies te kunnen uitbrengen.

Lees Meer Button naar Wifi pagina

3. Aruba Edge Services Platform

De hoeveelheid apps groeit gestaag, meer bekabelde en draadloze netwerken op diverse locaties. Dat betekent een veel grotere workload waarbij data steeds meer aan de ‘edge’ wordt gegenereerd. Hoe hou je dat beheersbaar en veilig?

Lees Meer Button naar Aruba Edge Services Platform pagina

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen