Netwerk

De netwerkinfrastructuren binnen een organisatie zijn een cruciaal onderdeel van de IT-omgeving en vormen de spil tussen alle IT-systemen.


Wij zorgen ervoor dat uw IT-infrastructuur betrouwbaar, veilig en altijd beschikbaar is. Met de komst van steeds meer technologieën die afhankelijk zijn van het netwerk groeit ook de vraag naar meer bandbreedte binnen de netwerkinfrastructuren. Ook de integratie van het draadloze netwerk (wifi) in het systeem kan uitdagingen opleveren. Deltics in Hengelo levert in al deze zaken advies, ondersteuning en implementatie voor uw IT-infrastructuur.

WAN voor uw netwerkinfrastructuren

Deltics kan u naast het kantoornetwerk ook voorzien in WAN-connectiviteit die kantoren, datacenters of andere gebouwen met elkaar verbindt door middel van darkfibers (i.c.m. WDM) en/of andere beheerde (gerouteerde) verbindingen zodat uw IT-infrastructuur en -netwerk beschikbaar is op verschillende locaties.

Lees Meer Button naar WAN pagina

Wifi

Om een dekkend wifinetwerk te kunnen realiseren, adviseert Deltics om een meting uitte voeren. De primaire doelstelling hierbij is om, voorafgaand aan de implementatie, advies uit te brengen over uw IT-infrastructuur.

Lees Meer Button naar Wifi pagina

Aruba Edge Services Platform

De hoeveelheid apps groeit gestaag. Zo zijn er tegenwoordig meer bekabelde en draadloze netwerken op diverse locaties. Dat betekent een veel grotere workload voor uw IT-infrastructuur, waarbij data steeds meer aan de ‘edge’ wordt gegenereerd. Hoe houdt u dat beheersbaar en veilig? Met onze diensten en service helpen we u aan veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuren.

Lees Meer Button naar Wifi pagina


Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van IT-dienstverlening om uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag voor netwerkinfrastructuren te bespreken. Onze specialisten staan u graag te woord. We zijn telefonisch te bereiken via 074 -850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl.

Lees Meer Button naar Aruba Edge Services Platform pagina


Essential


Advanced


Premium

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen
Contact