WAN-connectiviteit

WAN-connectiviteit

Met WAN-connectiviteit verbindt u kantoren, datacenters en andere gebouwen met elkaar binnen uw organisatie. Zo is uw IT-infrastructuur altijd beschikbaar op verschillende locaties en zorgt u voor een veilige en betrouwbare opslag van uw data, klantgegevens en afspraken. Ontdek de IT-omgeving van Deltics en zorg ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de digitale toekomst!

WAN-connectiviteit voor een stabiele verbinding op uw vestigingen

Deltics in Hengelo kan aan de hand van darkfibers (i.c.m. WDM) uw vestigingen, kantoren of datacenters met elkaar verbinden door WAN-connectiviteit. Zo bent u niet afhankelijk van uw locatie om toegang te krijgen tot uw veilige en betrouwbare netwerk. Of u nu werkt met hybride werkplekken of meerdere locaties heeft voor uw werknemers; bij onze specialisten maakt dat niets uit. Met onze netwerkinfrastructuren zorgt u overal voor een stabiele, veilige IT-omgeving, zodat u altijd efficiënt en praktisch uw werkzaamheden blijft uitvoeren.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf door contact op te nemen met onze specialisten

Wilt u ook een veilig netwerk dat beschikbaar is op verschillende locaties door middel van WAN-connectiviteit? Of bent u nieuwsgierig naar onze andere diensten? Neem dan contact op met onze specialisten om uw aanvraag voor WAN-connectiviteit te bespreken. Ons bedrijf is telefonisch bereikbaar via 074 - 850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.