Hybride werkplek

Hybride werkplek

Thuiswerken, op afstand werken of een hybride werkplek. De laatste jaren komt flexibelwerken bij steeds meer bedrijven voor. Bij een hybride werkplek is het belangrijk dat al uw medewerkers toegang hebben tot uw bedrijfsnetwerk en dat uw data en documenten veilig zijn opgeslagen. Bij Deltics realiseert u een veilige en efficiënte IT-omgeving, zodat uw medewerkers ook thuis productief aan te slag kunnen gaan.

Een veilig netwerk voor uw hybride werkplek

Zorgen voor een hybride werkplek voor uw werknemers kan veel vragen oproepen. Blijven mijn gegevens en data wel veilig? Hoe krijgen medewerkerstoegang tot dezelfde systemen als op kantoor? Gaat een flexibele werkplek nietten koste van de productiviteit van mijn werknemers? Gelukkig vinden we bij Deltics in Hengelo antwoorden op al deze vragen. Door onze clouddiensten weten we een digitale opslag te realiseren van uw gegevens die als het ware zweeft door de digitale wereld. Zo bent u niet langer afhankelijk van lokale servers of computers. Aan de hand van beveiligde webportals en Microsoft 365back-ups weet u uw gegevens veilig te bewaren én terug te halen.

Neem contact met ons op voor uw hybride IT-omgeving

Wilt u uzelf ook garanderen van een veilige hybride werkplek voor uw bedrijf, waarin een veilige dataopslag en efficiënt systeem in de cloud centraal staan? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag te bespreken. We zijn telefonisch te bereiken via 074 - 850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl.We denken graag met u mee voor een oplossing op maat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.