Beveiligde webportals

Beveiligde webportals

Beveiligde webportals voor bedrijven creëren, krijgt een steeds hogere prioriteit. Een veilige opslag van data, klantgegevens en documenten realiseren is daarbij essentieel. Zo weet u zeker dat uw interne systemen beschermd zijn tegen datalekken, hackeraanvallen of virussen. Bij Deltics bieden we totaaloplossingen voor uw IT-omgeving, zodat het netwerk van uw bedrijf veilig en efficiënt ingericht wordt en u klaar bent voor de digitale toekomst!

Beveiligde webportals op maat

Als bedrijf binnen de IT-dienstverlening– gevestigd in Hengelo – realiseert Deltics IT-oplossingen op maat. Met onze beveiligde webportals creëert u een veilige, centrale, digitale bestemming voor uw data, gegevens en documenten. Deze omgeving is enkel beschikbaar voor uw bedrijf, zodat u beveiligd bent tegen datalekken en ransomware-aanvallen. Onze specialisten ontwikkelen met u beveiligde webportals die naadloos aansluiten op uw bestaande systeem, waarbij we gebruikmaken van de meest recente technieken, kennis en kunde. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw IT-oplossing helemaal up-to-date is en voldoet aan de nieuwste eisen. Ontdek onze Twentse werkwijze: nuchter én pragmatisch en vindt de perfecte oplossing voor úw bedrijf.

Bel ons op om uw IT-oplossing te bespreken

Heeft u interesse in onze beveiligde webportals of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen met u naar een oplossing op maat. U kunt ons telefonisch bereiken via 074 - 850 6450 of door een e-mail te sturen naar info@deltics.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.