Ransomware-aanval

Ransomware-aanval

Beveilig uw computersysteem tegen een ransomware-aanval met Deltics FlexCloud. Met onze software creëert u een veilige en beschermde omgeving voor uw data en systemen. Steeds vaker komt cybercriminaliteit voor bij bedrijven. Tijdens een dergelijke ransomware-aanval worden uw gegevens geblokkeerd en dient u losgeld te betalen om uw data weer te bevrijden. Na een betaling worden de gegevens vaak weer vrijgegeven, maar hebben de hackers nog steeds toegang tot uw systeem. In de toekomst kunnen ze dan weer een vergelijkbare aanval uitvoeren om nog meer geld af te troggelen. Zo blijft u last houden van deze vorm van cybercriminaliteit.

Bescherm uw systemen tegen een ransomware-aanval

Het is belangrijkom uw systemen en data tegen een dergelijke ransomware-aanval te beschermen, zodat u dit kunt voorkomen. Met Deltics FlexCloud zorgt u voor een veilige webportal van uw gegevens om malware tegen te gaan. Uw systeem maakt dan back-ups van uw gegevens, zodat uw klantgegevens, e-mails, afspraken en data altijd beschikbaar blijven, ook in het geval van een hack. Ook monitort ons systeem met onze managed firewall verdachte aanvallen of processen binnen uw cloud, zodat u vrij blijft van hackers.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van onze systemen te bespreken

Met onze diensten zorgt u voor een veilig systeem voor uw bedrijf. Heeft u interesse gekregen in onze service? Neem dan contact op met ons bedrijf in Hengelo om uw aanvraag te bespreken. We zijn telefonisch te bereiken via 074 - 850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl. We helpen u graag aan een waterdicht systeem!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.