Managed firewall

Managed firewall

Bescherm uw netwerk tegen invloeden van buitenaf met onze managed firewall service. Steeds meer bedrijven maken gebruik van firewall management software om zich te verweren tegen hackers, malware, ransomware en virussen. Wilt u ook gegarandeerd zijn van een veilige opslag van uw gegevens met een beveiligingssysteem dat helemaal up-to-date is? Schakel dan onze specialisten in! Zij realiseren een managed firewall service op maat, zodat deze naadloos aansluit op uw bedrijf.

Een optimale bescherming van uw gegevens met onze managed firewall service

Niets is zo vervelend als het kwijtraken van data, afspraken en contactgegevens. Het is daarom zaak om voor een goede beveiliging van uw netwerk te zorgen aan de hand van onze managed firewall service, zodat uw data veilig zijn voor cybercriminaliteit en storingen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente regel- en wetgeving, zodat de firewall management software die u aanschaft altijd helemaal up-to-date is.

Daarnaast beschikt Deltics, gevestigd in Hengelo, over een serviceloket dat 24/7 geopend is. Zo kunt u er ook na installatie terecht voor uw IT-probleem. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring binnen allerlei branches, schakelt u daarom ons bedrijf in voorfirewall management software. Naast onze managed firewall service, maakt u bij ons ook gebruik van diensten op het gebied van SD-Wan of applicatiedistributie. Zo kunt u voor ieder IT-probleem bij ons bedrijf terecht voor een oplossing op maat!

Neem contact met ons op voor uw aanvraag en ontdek onze firewall managementsoftware

Wilt u meer weten over onze managed firewall service? Of heeft u interesse in onze andere diensten? Neem dan contact op met onze experts om uw aanvraag te bespreken. U kunt bellen naar 074 - 850 6450, ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@deltics.nl. Onze specialisten helpen u graag om uw IT-oplossing te realiseren met onze firewall management software.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.