SD-WAN

SD-WAN

Deltics in Hengelo helpt u met het ontwikkelen van een stabiel en veilig computernetwerk, waaronder van SD-WAN. Dit type netwerk is uitermate geschikt voor de communicatie tussen kantoren en zorgt voor een naadloze aansluiting van losse bedrijfslocaties op uw netwerk. Onze specialisten zorgen voor een ontwerp, de installatie en onderhoudsservice, zodat uw netwerk van SD-WAN perfect aansluit op uw IT-infrastructuur.

Realiseer een netwerk van type SD-WAN voor een optimale internettoegang

Het software defined wide area netwerk, afgekort als SD-WAN, zorgt ervoor dat meerdere bronnen internettoegang hebben tot uw bedrijfsnetwerk. Zo realiseert u niet alleen betrouwbare datakanalen binnen uw organisatie, maar is er ook sprake van een hoge doorvoer van gegevens. Daarmee is dit type netwerk uitermate praktisch voor bedrijven met meerdere vestigingen of kantoren, zodat u altijd toegang heeft tot uw bedrijfsnetwerk via verschillende internetbronnen. Hybride werken wordt daarmee veel gemakkelijker. Onze specialisten helpen u graag een dergelijk netwerk te realiseren voor uw bedrijf en leveren diensten op maat. Ontdek onze uitgebreide service!

Neem contact met ons op om een verbetering van uw netwerk te bespreken

Wilt u meer weten over SD-WAN of WAN-connectiviteit in het algemeen? Neem dan contact op met onze specialisten, die uw vragen graag voor u beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 074 - 850 6450 of door een e-mail te sturen naar info@deltics.nl. Samen vinden we een IT-oplossing!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.