Microsoft 365 back-up

Microsoft
365 back-up

Met de Microsoft 365 back-up bent u verzekerd van een veilige opslag van uw klantgegevens, data en afspraken. Als bedrijf is het belangrijk dat u beschikt over een goede back-up van uw bestanden, zodat er geen belangrijke data verloren gaan. De FlexCloud Protect biedt verschillende ondersteunende diensten aan, waaronder de Microsoft 365 back-up, om een veilige opslag van uw gegevens te realiseren. Microsoft gaat ervan uit dat u uzelf van een back-up van uw bestanden voorziet. Gelukkig kunnen de specialisten van Deltics u daarbij helpen!

Nooit meer problemen met uw bestanden met de Microsoft 365 back-up

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van de FlexCloud Protect, dan profiteert u van diverse ondersteunende diensten, waaronder ons managed archief en de Microsoft 365 back-up. Dit systeem hebben we speciaal ontwikkeld om voor een goede back-up te zorgen van uw data, aangezien u hier vanuit Microsoft geen voorzieningen voor krijgt. Zo beschikt u over een maximale bescherming van uw bestanden en weet u ook na een virus, hack of ransomware uw bestanden terug te halen. Onze Microsoft 365back-up is daarom essentieel voor ieder bedrijf.

Neem voor een goede opslag van uw gegevens contact op met onze specialisten

Wilt u ook een goed back-upsysteem voor uw bestanden realiseren en profiteren van het maatwerk van Deltics, gevestigd in Hengelo? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 074 - 850 6450 of door een e-mail te sturen naar info@deltics.nl. U kunt tevens ons contactformulier invullen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.