Managed archief

Managed archief

Bij Deltics, gevestigd in Hengelo, realiseert u een managed archief voor een veilige opslag van uw klantgegevens, documenten, afspraken en kalenders. Niets is zo vervelend als bestanden die verloren gaan door een crash of virus binnen uw systeem. Met het managed archief zorgt u ervoor dat uw bestanden goed bewaard blijven, zodat u hier in de toekomst altijd inzage in heeft. Ervaar het gemak van de diensten van onze specialisten voor uw bedrijf!

Een managed archief om uw bestanden te bewaren

Als onderdeel van de FlexCloud kunt u het managed archief installeren. Deze dienst biedt een optimale bescherming van uw bestanden. Onze specialisten helpen u een archief op te zetten voor data die u graag bewaart, maar niet dagelijks gebruikt. Zo behoudt u de snelheid binnen uw netwerk, omdat er geen groot deel aan opslagruimte verloren gaat én weet u altijd bestanden te achterhalen. Naast het managed archief bieden we als managed cloud service provider ook een managed DR, een managed network service, een Microsoft 365 back-up en een managed back-up aan. Zo zijn uw gegevens en data altijd optimaal beschermd.

Meer weten over onze opslagdiensten?

Wilt u ook gebruikmaken van een managed archief of een van de andere ondersteunende diensten van Deltics? Neem dan contact op met onze specialisten via ons contactformulier. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 074 - 8506450 of door een e-mail testuren naar info@deltics.nl. Samenzorgen we voor een optimale IT-omgeving!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.