Disaster recovery

Disaster recovery

Het hebben van een goede disaster recovery is van groot belang voor uw bedrijf. Op het moment dat er sprake is van een hack, een fout in het systeem of een ransomware-aanval, leunen bedrijven veelal op een back-up. Deze back-up heeft echter ontzettend veel tijd nodig om de bedrijfsprocessen te hervatten en gegevens terug te halen. Vandaar dat een systeem van disaster recovery van groot belang is voor de continuïteit van uw bedrijf. Deltics helpt u deze te waarborgen door een managed DR te ontwerpen, waardoor u altijd verzekerd bent van de beschikbaarheid van uw data, gegevens en afspraken.

Altijd toegang tot uw data met onze disaster recovery

Managed DR, ofwel disaster recovery, is het proces van het hervatten van uw bedrijfsprocessen na een calamiteit. U denkt hierbij aan een hack of storing in uw systeem. Met onze managed DR garanderen we een snelle opstart en korte hersteltijd van uw data en systeem, zodat de schade voor uw bedrijf beperkt blijft en u uw werkzaamheden snel weer kunt hervatten. Onze specialisten staan bekend om hun maatwerk en uitgebreide service. Ze zijn daarom 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden of om u te ondersteunen in het geval van een calamiteit. Ontdek daarom de mogelijkheden voor disaster recovery of de andere diensten van ons bedrijf, zoals het vermijden van downtime voor uw systeem.

Wilt u meer weten over onze managed DR?
Neem dan contact met ons op!

Voor een eigen plan met betrekking tot managed DR schakelt u onze specialisten in. Voor uw aanvraag kunt u bellen naar 074- 850 6450 of een e-mail sturen naar info@deltics.nl. Als u meer wilt weten over ons bedrijf in Hengelo, over onze diensten of over onze vacatures, dan kunt u ook uw vraag stellen via ons contactformulier. Onze specialisten helpen u graag!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.