Managed cloud service provider

Managed cloud service provider

Als managed cloud service provider ontwikkelen, installeren en beheren we de netwerkomgeving van uw bedrijf. Zo bent u gegarandeerd van een veilige opslag en goede bescherming van uw gegevens in de cloud. Bedrijven zijn steeds vaker slachtoffer van dataleks, cybercriminaliteit en ransomware. Wij helpen u deze IT-uitdagingen aan te gaan en ontwikkelen een IT-omgeving die bij úw bedrijf past. Ontdek onze diensten opmaat als managed cloud service provider.

Diensten op maat in ons werk als managed cloud service provider

Onze specialisten in Hengelo helpen u diverse clouddiensten te ontwikkelen en te beheren. Deltics staat bekend om haar FlexCloud waarmee u voor een goede back-up van uw bestanden zorgt en u uw dataopslag en netwerktoegang optimaliseert. In plaats van een lokale server ‘zweeft’ deze als het ware door de digitale wereld, waardoor u niet langer afhankelijk bent van uw bedrijfslocatie. Onze specialisten zorgen voor een clouddienst op maat, zodat u er altijd van verzekerd bent dat uw systeem daadwerkelijk bij uw bedrijf past. Met jarenlange ervaring voor verschillende bedrijven in diverse branches wisten onze specialisten al voor vele tevreden klanten te zorgen.

Voor meer informatie over onze clouddiensten neemt u contact met ons op

Wilt u meer weten over ons bedrijf als managed cloud service provider of over onze managed network services? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via 074 - 850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl. Onze specialisten staan u graag te woord.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.