Beheren van de cloud

Beheren van de cloud.

Bij Deltics ondersteunen we u in het beheren en monitoren van de cloud van uw bedrijf. De cloud kan een vrij abstract begrip zijn: in plaats van één centrale server te gebruiken of met vaste computers te werken, zweeft uw IT-omgeving als het ware door een dataserver op het internet. Onze specialisten helpen u om voor een passende clouddienst en goede dataopslag te zorgen. Voor het ontwerpen, installeren, beheren en monitoren van de cloud schakelt u daarom Deltics in Hengelo in.

Het beheren en monitoren van de cloud voor een veilige dataopslag

Door ons maatwerk en uitgebreide service wisten we al voor vele tevreden klanten te zorgen, die werkzaam zijn in allerlei verschillende branches. Dankzij onze brede ervaring in diverse vakgebieden kunnen we daarom altijd een cloudsysteem ontwerpen en installeren dat naadloos aansluit op uw bedrijf. Na installatie van de clouddienst staat u overigens niet alleen. Ons serviceloket is 24/7 beschikbaar om u te helpen in het geval van storingen of andere problemen met uw IT-omgeving. Voor het tijdig beheren en monitoren van de cloud kunt u daarom ook ná installatie bij onze specialisten terecht.

Bel ons op om uw aanvraag voor onze clouddiensten te bespreken

Heeft u interesse in onze service en diensten op het gebied van het monitoren en beheren van de cloud? Of wilt u meer weten over onze access controloplossingen of patchmanagement om uw IT-omgeving verder te optimaliseren? Neem dan contact op met onze specialisten om uw aanvraag te bespreken. Ons bedrijf is telefonisch te bereiken via 074 - 850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.