Patchmanagement

Patchmanagement

Het is belangrijk dat uw netwerksysteem beschikt over goed patchmanagement. Zo speurt u namelijk tijdig kwetsbaarheden op binnen uw systeem en lost u eventuele beveiligingsproblemen op. Een goed herstelsysteem is een van de basiselementen voor uw netwerkbeveiliging. Bij Deltics - gevestigd in Hengelo - kunt u echte IT-specialisten raadplegen die u helpen in het ontwikkelen van een goed systeem van patchmanagement. Zo bent u verzekerd van een waterdicht netwerk.

Het belang van patchmanagement

Een patch is een installatiebestand die een fout in uw systeem herstelt of een functionaliteit verbetert. Deze kwetsbaarheden kunnen namelijk een bedreigingvormen voor de dataopslag van uw organisatie. Het is daarom belangrijk om een goed werkend systeem van patchmanagement te implementeren in uw netwerk, zodat deze uw bedrijf optimaal blijft beveiligen. Gelukkig kunt u daarvoor onze specialisten raadplegen. Onze IT-experts beschikken over de meest recente kennis en kunde op het gebied van IT-beveiliging en zorgen ervoor dat uw netwerk, firewall, dataopslag en back-ups aan alle nieuwste eisen voldoet.

Neem contact op met onze experts voor een oplossing op maat

Wilt u ook demogelijkheden op het gebied van patchmanagement ontdekken voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze experts. Zij bedenken met u een oplossing op maat, zodat dit perfect aansluit op uw organisatie. Onze specialisten zijn telefonisch te bereiken via 074- 850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.