FlexCloud

FlexCloud

Bij Deltics in Hengelo maakt u gebruik van een FlexCloud om uw gegevens optimaal te beschermen. Als u op zoek bent naar een nieuwe stap binnen uw IT-omgeving, dan is een overstap naar Deltics FlexCloud een echte aanrader. Dit is een platform van hoogwaardige kwaliteit waarin u gebruikmaakt van diverse diensten. Onze specialisten beheren en monitoren uw cloud, zodat zij snel in kunnen grijpenwanneer iets niet naar wens verloopt. Ontdek deze bijzondere dienst voor een optimale IT-omgeving!

Ontdek de FlexCloud voor een optimale opslag van uw data

De cloud is vaak een lastig begrip, aangezien uw IT-omgeving als het ware zweeft door de digitale wereld en dus niet meer op lokale servers of computers is opgeslagen. Dit roept natuurlijk de vraag op of uw data dan wel veilig zijn. Met onze clouddienst weten we uw gegevens optimaal te beschermen en te monitoren en realiseren we een waterdicht systeem om ransomware en virussen tegen te houden. U maakt bij ons gebruik van de volgende FlexCloud diensten:

-         FlexCloud Connect: Het realiseren van een snelle en
         constante netwerkverbinding;

-         FlexCloud Secure: Het beschermen van uw netwerk
         tegen invloeden van buitenaf;

-         FlexCloud Protect: Het veilig opslaan van uw data en
         belangrijke gegevens;

Het voordeel van onze diensten als managed cloud serviceprovider is dat we gebruikmaken van Nederlandse datacentra, waardoor u aan de Nederlandse wetgeving blijft voldoen en uw gegevens ook veilig in eigen land blijven opgeslagen.

Neem contact met ons op om uw aanvraag met onze experts te bespreken

Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van de cloud? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag te bespreken. U kunt ons contactformulier invullen, bellen naar 074 - 850 6450 of een e-mail sturen naar info@deltics.nl. Onze specialisten helpen u graag.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.