Managed network services

Managed network services

Bij Deltics, gevestigd in Hengelo, realiseren we met onze managed network services de levering en het beheer van uw netwerk gerelateerde diensten en toepassingen. We kijken echter verder dan uw netwerken het ontwikkelen van een basisbeveiliging voor uw data. Door de toenemende mate van cybercriminaliteit is het netwerk van bedrijven tegenwoordig kwetsbaarder dan ooit. Met Deltics zorgen we voor een waterdicht systeem zodat uw systemen en data goed beschermd zijn.

Onze diensten op het gebied van managed network services

In onze managed network services nemen we eerst uw gehele netwerk onder de loep om te kijken wie er verbinding maakt of wil maken met uw IT-omgeving. Vervolgens ontwikkelen we met u een systeem voor geautoriseerde en geauthentiseerde gebruikers, zodat enkel werknemers binnen uw bedrijf verbinding mogen maken met uw netwerk. Daarnaast creëren we een interne en externe bescherming, zoals een managed firewall, om cyberbedreigingen tegen te gaan, die tevens voldoetaan de meest recente veiligheidseisen. Onze technici zijn up-to-date in hun kennis en kunde met betrekking tot hun netwerkdiensten, zodat u altijd verzekerd bent van de beste beveiliging en netwerksystemen.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze managed network services? Of heeft u interesse in onze diensten op het gebied van SD-WAN of WAN-verbindingen voor een optimale IT-oplossing? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 074 - 850 6450 of een e-mail testuren naar info@deltics.nl.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.