Veilig zweven door de cloud

Toe aan een nieuwe stap in uw IT-omgeving? Denk dan ook eens aan een overstap naar de cloud.

Het is een abstract begrip: de cloud. Uw IT-omgeving staat niet meer op lokale servers of computers, maar 'zweeft' door de digitale wereld. De eerste logische vraag is dan natuurlijk: zijn mijn gegevens dan wel veilig en goed beschermd? Met Deltics FlexCloud hoeft u zich daarover geen zorgen te maken.

Deltics Flexcloud is een hoogwaardig platform waar diverse diensten kunnen worden afgenomen. Wij zorgen voor beheer en monitoring zodat er snel kan worden ingegrepen indien nodig. Uw wensen en onze plichten worden vastgesteld in een overeenkomst die op maat is gemaakt, een zogeheten Service Level Agreement (SLA).

Nederlandse datacentra

Deltics FlexCloud-diensten worden allemaal geleverd vanuit Nederlandse datacentra, uw data blijft dus binnen Nederland! Groot bijkomend voordeel: dan valt het onder de Nederlandse wetgeving.

Momenteel zijn de volgende diensten beschikbaar vanuit de Deltics FlexCloud:

  • FlexCloud Protect
  • FlexCloud Connect
  • FlexCloud Secure

Vanzelfsprekend stellen we hoge eisen aan onszelf. Daarom zijn alle diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De FlexCloud Protect diensten van Deltics zijn ISO 27001- en NEN 7510 gecertificeerd.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over ons SOC?

Maak een vrijblijvende afspraak
Terugblik in foto's
No items found.