Partner in IT

Fortinet is een totaalleverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur van zowel firewall, VPN, IPS, wireless, mail- en weboplossingen.

Fortinet is een totaalleverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur van zowel firewall, VPN, IPS, wireless, mail- en weboplossingen. FortiGate security platforms leveren een ongeëvenaarde prijs – prestatieverhouding en diepgaande beveiliging terwijl het de netwerkinfrastructuur vereenvoudigt doordat alles centraal te beheren is.

Fortinet brengt een aantal nieuwe Next-Generation firewalls (NGFW) uit, namelijk de FortiGate 3600E, FortiGate 3400E, FortiGate 600E en FortiGate 400E.

Deze NGFW’s bieden de mogelijkheid om intent-based segmentation in de beveiligingsarchitectuur in te bouwen. Hiermee kan men dynamische scheidingen in het netwerk aanbrengen om gebruikers, data en systemen te beschermen.

Met intent-based segmentation kunnen organisaties op intelligente wijze de netwerk- en infrastructuuractiva segmenteren, ongeacht hun locatie.

Detectie en preventie

De dynamische en granulaire toegangscontrole wordt vastgesteld door het monitoren van het trust level van gebruikers en apparaten. Op basis daarvan kan het beveiligingsbeleid overeenkomstig worden aangepast. Uitgebreide analyses en geïntegreerde automatisering zorgen voor een snelle detectie en preventie van bedreigingen.

De nieuwe NGFW’s maken deel uit van de Security Fabric van Fortinet. Ze maken gebruik van Fabric Connectors voor een snelle uitwisseling van threat informatie om zo te zorgen voor een geautomatiseerde incident respons. Dankzij de open API’s kan de functionaliteit van Fortinet integreren met beveiligingsoplossingen van andere leveranciers en Fabric Ready partners, zoals VMware NSX.


Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen
No items found.

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts