Partner in IT

De penetratietest dienstverlening van Deltics maakt gebruikt van Horizon3’s AI platform.

Beveiliging is niet langer alleen een checkbox voor compliance. Iedereen krijgt wel eens te maken met een cyberaanval. Daarom is het zo belangrijk om uw beveiligingssysteem te versterken door aanvalsvectoren te vinden en te elimineren voordat criminelen ze kunnen misbruiken. Helaas zijn beveiligingstools onoverzichtelijk, zitten ze vol met false positives, vereisen ze altijd de juiste rechten en vereisen ze een enorme trainings- en onderhoudsinspanning voor IT- en beveiligingsteams. Beveiligingsteams worden overspoeld met onsamenhangende rapporten en dashboards, waardoor kostbare tijd en middelen worden verspild aan het zoeken naar kwetsbaarheden die geen echte bedreiging vormen voor de organisatie.

Dus hoe weet u of u de juiste gegevens logt en de juiste kwetsbaarheden verhelpt, of dat uw beveiligingshulpmiddelen goed zijn geconfigureerd om aanvallen te detecteren en te beperken? Controleer proactief uw beveiligingscontroles en richt uw middelen op het oplossen van misbruikbare problemen.

Met Horizon3 Autonomous Penetration Testing as a Service krijgt u:

  • Meer informatie over real-world aanvallen waarmee aanvallers hun rechten konden escaleren om domeinbeheerder te worden en hun AWS VPC te compromitteren
  • Ontdek waarom er tijdens de aanvallen geen alarm werd geslagen ondanks het gebruik van geavanceerde tools
  • Ontdek waarom de "Find, Fix, Verify"-lus van cruciaal belang is voor het opbouwen van een “Purple teaming”cultuur
  • Ontdek de rol die autonoom pentesten kan spelen bij het ondersteunen en empoweren van teams.

Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen
No items found.

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts