Partner in IT

Mimecast helpt organisaties met het opzetten van een industry-leading en volledig geïntegreerde cyber security, archiverings- en continuity oplossing.

Uw organisatie kan niet zonder e-mail.

Het is de belangrijkste manier waarop u zowel intern als extern communiceert en waarop u elke dag moet kunnen vertrouwen.

Het biedt toegang tot andere kritieke IT-systemen en bevat een schat aan bedrijfsgegevens die waardevol zijn voor uw medewerkers. E-mail heeft veel te bieden. Maar het moet wel beveiligd en beheerd worden, anders worden uw bedrijf en uw gegevens gevoelig voor aanvallen. Uw klanten en uw toeleveringsketen zijn veel te waardevol om dat risico te nemen. Daarnaast moet uw e-mail op de juiste wijze gearchiveerd worden om te voldoen aan het groeiende aantal verplichtingen rondom compliance, e-discovery en wetgeving.

Hoe pakt u e-mailbeveiliging aan?

Traditionele benaderingen van het beveiligingsvraagstuk zijn niet effectief meer. Aanvalmethodes ontwikkelen zich in rap tempo en worden steeds geavanceerder, gerichter en gevaarlijker. Op dit moment wordt de bedrijfswereld geconfronteerd met dreigingen via e-mail zoals phishing, schadelijke bijlagen en URL's, identiteitsfraude op basis van sociale engineering die bedoeld is om werknemers over te halen geld over te boeken en persoonlijk identificeerbare gegevens van het bedrijf te versturen, en aanvallen met ransomware die uw gegevens kan versleutelen en volledige systemen offline kan halen.

Als u deze geavanceerdere dreigingen negeert, gebruik blijft maken van oude beveiligingsmogelijkheden of alleen een verdedigingsstrategie implementeert, zet u uw gegevens, uw bedrijfsactiviteiten, de productiviteit van uw medewerkers en uw reputatie op het spel.

Mimecast is cyber resilience voor e-mail

Mimecast biedt u een holistische benadering van cyberveiligheid, ontworpen om de informatiestroom via e-mail te beveiligen, behouden en continueren. We bereiden u voor op elke fase van een aanval:

  • De juiste beveiligingsdiensten geïmplementeerd voordat een aanval plaatsvindt, gericht op zowel preventie als aanpassing nadat een aanval heeft plaatsgevonden.
  • Een duurzaamheidsplan om e-mail en uw bedrijfsactiviteiten draaiend te houden tijdens een aanval of storing.
  • De mogelijkheid om gegevens en andere intellectuele bedrijfseigendommen te herstellen nadat een incident of aanval heeft plaatsgevonden.

Bent u klaar om uw tegenstanders een stap voor te zijn? Onze brede, multidimensionale cyber-resiliencestrategie omvat alles wat u nodig hebt om de steeds veranderende dreigingen van nu voor te blijven – allemaal vanuit een enkel cloudplatform.

Deltics is Mimecast Premier Partner

Voor Office 365

Mimecast is een centraal beheerde cloudoplossing, de perfecte aanvulling op Office 365. Mimecast is voor 100% vormgegeven en ontwikkeld voor de cloud en helpt duizenden organisaties bij het beheersen van de risico's die aan e-mailen kleven. Mimecast biedt:

  • Een extra beveiligingslaag voor Office 365 tegen zich steeds verder ontwikkelende en veranderende bedreigingen.
  • Whaling, bescherming van URL's en bijlagen voor medewerkers en het bedrijf.
  • Een onafhankelijk, ongelimiteerd archief biedt een echt archief met toegang voor alle medewerkers en beheerders die behoefte hebben aan krachtige e-discovery.
  • Continuïteit in het versturen en ontvangen van e-mails, zelfs als Office 365 getroffen is door een storing.
  • Mimecast is ontwikkeld en gebouwd voor de cloud met alle mogelijkheden voor e-mailrisicomanagement die toegankelijk zijn via één beheerconsole.
Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts