Partner in IT

Als Platinumpartner staat Deltics garant voor een combinatie van expertise, bereikbaarheid en oplossingen op maat, zoals de access control oplossing.

Aruba, een Hewlett Packard Enterprise company, is marktleider op het gebied van wired en wireless netwerkoplossingen en heeft een ruime keuze aan switches, location-based-services en controller(less) access points. Beheer van de oplossingen is mogelijk, zowel in de cloud als on-premise. Aruba heeft de meest geavanceerde en uitgebreide multi-vendor secure Network Access Controloplossing op de markt.

Als Platinumpartner staat Deltics garant voor een combinatie van expertise, bereikbaarheid en oplossingen op maat. De Platinum status is daarbij het hoogst haalbare certificeringsniveau.

Een flexibele access controloplossing

De kracht van Aruba Networks zit in de ontwikkeling van flexibele oplossingen, zoals krachtige 802.11ax access points, schaalbare switches met een uitgebreide feature set, fabrikant onafhankelijke Network Access Control, Guest- en BYOD-toepassingen, geavanceerde management tooling, location-based-services en indoor-way-finding.

Deltics is Aruba Solution Provider, Aruba heeft Deltics geautoriseerd om support te mogen verlenen omdat Deltics over de juiste kennis beschikt.

Heeft u een wired, wireless, mobility-infrastructuur-vraagstuk en is security en dataverliespreventie hierbij voor u van belang? Dan gaan wij graag met u in gesprek over uw access controloplossing.

Wij helpen u bij het adviseren, implementeren, onderhouden en trainen op de mobility-oplossingen van Aruba, indien gewenst in een volledig managed dienstmodel.

Neem contact met ons op voor de opties voor uw bedrijf

Wilt u ook een access controloplossing voor uw bedrijf realiseren met ons als strategisch partner van Aruba Networks? Neem dan contact op met onze specialisten. Ons bedrijf in Hengelo is telefonisch te bereiken via 074 -850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl.

Naar Assessment

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Onze IT-Partners

Pijltje naar rechts
Pijltje naar rechts