Dataverliespreventie

Dataverliespreventie

Dataverliespreventie is een absolute must voor ieder bedrijf. Niets is zo vervelend als belangrijke data, klantgegevens, afspraken of documenten verliezen of nog erger, gestolen zien worden. Vandaar dat Deltics een veilige IT-omgeving voor uw bedrijf creëert, zodat u er zeker van bent dat uw dataopslag altijd in orde is en beveiligd is tegen invloeden van buitenaf.

Ontdek onze uitgebreide service op het gebied van dataverliespreventie

Deltics –gevestigd in Hengelo – beschikt over de meest recente technieken en kennis en kunde op het gebied van IT-omgevingen en dataverliespreventie. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van up-to-date systemen die voldoen aan de huidige veiligheidseisen. Onze specialisten denken met u mee om een IT-oplossing te vinden die past bij uw bedrijf. Dit kan door het installeren van een beschermde cloud, maar traditionelere oplossingen zijn ook mogelijk; als het maar aansluit op uw bedrijf. We leveren maatwerk en zorgen voor een veilige opslag van uw gegevens.

Bel ons op en laat u verrassen door de opties voor uw bedrijf

Wilt u een aanvraag doen voor dataverliespreventie binnen uw IT-omgeving? Of heeft u interesse in onze andere beveiligingsservices, zoals onze firewall management software? Maak dan eenvoudig online een afspraak. Wilt u meer weten over ons bedrijf of over onze andere diensten? We zijn tevens telefonisch te bereiken via 074- 850 6450 of per e-mail via info@deltics.nl. We beantwoorden graag uw vragen!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct kosteloos een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in

Dan bellen wij u voor het inplannen van een afspraak.

Bedankt! Uw formulier is succesvol verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, IT-ontwikkelingen, Deltics nieuws, blogs en events.
Dank u wel. Wij hebben uw aanmelding ontvangen.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het indienen van het formulier.